SWE|ENG|EST
    Trafiker   Kontakt   Om Interexpress   Certifikat   Länkar   Nyheter   Bokning   Anställda 

Trafiker

Tyskland
Tillsammans med vår samarbetspartner trafikerar vi hela Tyskland med Duisburg, Ursleben och Karlsruhe som nav, samt ytterligare ca 40 kontor/terminaler runt om i landet. Kompletta trailers och delpartier går direkt till/från hela Tyskland och vi hanterar ca 35 bilar per vecka import och export.

Till och från Tyskland kan vi erbjuda allt från 24 h distribution till leveranser med normal ledtid. Vår service är komplett inte bara i Tyskland utan även till och från våra andra marknader.
Frankrike
Vi använder Paris och Lyon som nav för vårt styckegods. Vår partner täcker via dessa två nav hela Frankrike på 24-48 timmar. Här kör vi mycket med egen kapacitet. Vi kör ca 35 trailers per vecka, import och export. Stor del av våra trailers till Frankrike sätter vi på tåg. Interexpress har egna dragbilar stationerade här för leveranser och lastningar som komplement till vår agents dragbilar.
Spanien
Tillsammans med vår samarbetspartner trafikerar vi hela Spanien med Irun och Barcelona som nav samt ytterligare 25 terminaler. Via vårt samarbete erbjuder vi förutom bra service, distribution med snabba ledtider inom både Spanien och Portugal. Vi har ca 30 trailers per vecka, import och export.
Italien
Vår samarbetspartner i Italien finns etablerade med hela 9 kontor och terminaler bla i Milano, Parma, Rom och Turin. Genom dem hämtar, levererar och distribuerar vi till och från hela Italien inklusive öarna, allt från mindre styckepartier till kompletta trailers Vi har ca 35 trailers i veckan import och export.  
Benelux
Benelux är ett intressant område, inte bara för våra egna bilar utan även för våra samarbetspartners Samskip Van Dieren på både road & rail och för stycke 

Öst Europa
Vi kör på agentbasis, både import och export, över hela Öst Europa från Polen och hela vägen ner till Turkiet. Vi tillhandahåller ca 20 – 25 trailers per vecka.

 

läs mer »
läs mer »
läs mer »